FAQ = Vanliga frågor från många av er

VIKTIGT ! Om Ni behöver hjälp med Gruppavtalet ring direkt till Com Hem

Medlemmar som har frågor om sina fakturor – ring Kundservice för gruppavtal 0775-171720
Medlemmar som har problem/fel på sina tjänster eller frågor om inkoppling mm – ring Fiberlinjen 0775-171715


 

 1. Vilka leverantörer kan jag välja med öppen fiber?  Svar: 

Open

2. Vad betyder bredband 100/10?  Svar: Hastigheten på bredbandet har maximalt 100 MB nedladdning och 10 MB uppåt. Detta att jämföra med 8/1  hastigheten som de flesta av oss levt med under lång tid och detta under de allra bästa förhållandena.

3.  Uppsägningstid?  Svar: Att välja vårt gruppavtal från Com Hem innebär att föreningen erbjuder alla medlemmar ett billigare alternativ med bredband, Tv och tele. Någon uppsägningstid existerar inte i vår förening, men om man bokar och betalar för ett helårsavtal så är det det som gäller. 

4.  När ska vi betala? Svar: Första fakturan kommer att, om allt går enligt våra förhoppningar, skickas ut till alla anslutna i december och ska betalas i slutet av januari

5.  Det kostar inget att vänta enligt alternativ 3, men kostar det senare? Svar: Att ansluta senare kostar inget extra, men inkoppling ske endast några gånger per år.

6.  Jag vill ha fler kanaler och snabbare bredband, hur gör jag då? Svar: Enligt vårt gruppavtal med Com Hem har våra medlemmar möjlighet till rabatt på tjänster utöver gruppavtalet. Ta kontakt med Com Hem när vi har startat upp nätet. Kostnader för detta står respektive fastighetsägare för själv.

7.  Är det extra kostnader om jag väljer öppen fiber?  Svar: Nej, inte från föreningen. Allt ingår såsom årsavgift samt serviceavgift på 150 kr per månad = 1.900 kr. Givetvis tillkommer kostnaden från annan Tjänsteleverantör.

8.  Blir det extra kostnader om jag väljer Gruppavtal?  Svar: Nej, inte från föreningen. I kostnaden på 5.500 eller 6.000 kr halvår/år ingår årsavgift och servicekostnad. Däremot står varje kund för alla kostnader av egna val gentemot Com Hem såsom fler kanaler och högre hastighet.