Tidigare Förstasidor

Här ska vi fram

Skriven i 26 mars, 2014 | Av : | Kategori : Tidigare Förstasidor | 0 Kommentarer

 

Här ska vi fram !!!

Fiber26jan

Tre måsten för att få fiber.

  1. Bli medlem i fiberföreningen, det kostar 100 kr per år. Om man blev medlem under 2013 måste man förnya sitt medlemskap, detta görs under fliken medlemskap/medlemskap 2014 eller tryck HÄR för att komma till en beskrivning på hur man gör eller tryck här för att komma direkt till Medlemskap 2014. När man är klar så får man en faktura på sin mail.
  2. Skriva anslutningsavtal. Detta gör man lättast med sin områdesansvariga alternativt med någon i fiberstyrelsen. Ladda ner ”anslutningsavtal”
  3. Skriva markupplåtelseavtal. Detta gör man också med områdesansvarig alternativt någon i fiberstyrelsen. Ladda ner ”markupplåtelseavtal”

Engagemang

För att arbetet med grävningen av fibern ska fungera och gå så smidigt som möjligt är det viktigt att alla drar sitt strå till stacken. Det kan innebära att man hjälper till med att ta bort sly eller flyttar en staketstolpe, märka ut var fibern ska gå eller liknande arbeten.

Utstakning

Utstakningen av var fibern ska gå kommer att ske allt eftersom grävmaskinerna går framåt. Det ni kan göra redan nu är att placera ut en käpp vid ert hus – Märk käppen med fastighetsbeteckningen – där ni har tänkt att fibern ska gå in så att man kan räkna ut hur mycket slang som kommer att gå åt på er tomt.

 

Prata med grannarna

Det är viktigt att vi får ihop så många som möjligt som vill vara med, så prata med era grannar så de är med så de inte missar denna fantastiska möjlighet.

 

 

Lämna en kommentar