Information om hur Ni väljer anslutningsavtal

 

Gruppavtalet är uppdaterat till TiVo Mellan

Vilket innebär några fler kanaler och TiVoToGo tjänsten till samma pris

 

Vår förening har ett avtal med IP-Only som är kommunikationsoperatör för vårt fibernät. Com Hem och IP-Only har ett samarbete som ger oss i föreningen möjlighet att gemensamt avtala om tv, bredband och telefoni till extra förmånliga priser. För att ta del av den förmånliga prissättningen krävs att Com Hem kan fakturera föreningen kollektivt för dessa tjänster samt att varje hushåll har en unik postadress.

 

Önskar den boende fler kanaler eller tv tjänster kan man välja att uppgradera till ett större Digital-TV abonnemang än det föreningen har valt som gemensamt Gruppavtal.
I gruppavtalet ingår en uppgraderingsrabatt  för ett ännu större TiVo paket så kan de, förutom fler kanaler, även beställa Premiumkanaler från till exempel Viasat eller C More.
Samma sak gäller för hastigheten på bredbandet.

 

Gruppavtalet innebär Bredband 100/10 och Telefoni samt Tv enligt nedan

TiVo Mellan

 

 

Att välja på alternativ 1 – 3, bara att klicka på till Anmälan nedan

  1. GRUPPAVTAL ger medlemmen tillgång till kommunikationsoperatören IP-Only´s tjänster. Medlemmen väljer att ansluta sig till föreningens tjänster enligt gruppavtal Com Hem för Bredbandstelefoni, Com Hem Digital-TV Tivo Mellan fn 30 kanaler 2 digitalboxar, Com Hem bredband Fiber Lan 100/10 Mbit. Gruppavtalet kan betalas helår eller halvår och inkluderar föreningens administrativa kostnader och årsavgift
    • Gruppavtalet betalas en gång per år = 5.500 kr
    • Gruppavtalet betalas två gånger per år = 3.000 + 3.000 kr
  2. ÖPPEN FIBER ger medlemmen möjlighet att teckna ett individuellt avtal i den öppna fiberplattformen, till valfri operatörs prislista. Obs operatören måste ha ett avtal med IP-Only.
    • Betalar endast för föreningens administrativa kostnader och årsavgift som betalas en gång per år = 1.900 kr
  3. VÄNTA ger medlemmen även möjlighet att vid en senare tidpunkt välja att aktivera sin anslutning. = Ingen kostnad